Mag de 'dad bod' alsjeblieft alsnog een ding worden?

Sorry dat we zo lui zijn.

Mag de 'dad bod' alsjeblieft alsnog een ding worden?

Deel dit artikel op

Kijk, sporten is gewoon vet vermoeiend. Hoewel het erg vermakelijk kan zijn om achter een balletje aan te hollen of op een fiets een stuk van je land te verkennen is het nou eenmaal zo dat de meeste mensen er na een kwartier weer klaar mee zijn. Je wordt er zweterig van, plakkerig, oncomfortabel en moe. Op de bank, het terras of langs de zijlijn staan met een koud pilsje heeft voor menig man de keiharde voorkeur. Helaas heeft de voorkeur van de meeste vrouwen een lichaam als deze:
Bron:

Deel dit GIFje via

En daar gaat dus echt vet veel moeite in zitten. Gezond eten, veel sporten, genoeg rust. Daar heeft niemand met een fulltime baan tijd voor. Die kostbare vrije tijd wordt daarom liever hangend op de bank doorgebracht met een bek vol chips en een koelkast vol pilsbiertjes. Het resultaat is een lichaam als dit:
Bron:

Deel dit GIFje via

Nu de wereld eindelijk de volle vrouw accepteert en plussize modellen steeds populairder worden (hup rondingen!) wordt het dus ook tijd voor een compromis op gebied van de mannenlichamen, namelijk de dad bod, zoals deze:
Bron:

Deel dit GIFje via

De dad bod komt met heel wat voordelen, zo is je kerel vaker thuis omdat hij niet de hele dag in de sportschool zit (waar hij zomaar een hete fitnesschick tegen het lijf kan lopen = gevaarlijk), is hij zachter en daardoor veel knuffelbaarder en vast veel gelukkiger. Dus dames, zoek een vent met een dad bod, afgesproken? Jullie blij, wij blij.

Volg Upcoming op Instagram

Download de
Upcoming app

Of ga met je smartphone naar upcoming.nl/app

Lees het volgende artikel