Een stagevergoeding van 200 euro per maand? Vanaf nu niet meer!

Van een kleine ton aan stagevergoeding kan je heel veel biertjes kopen in het weekend.

Een stagevergoeding van 200 euro per maand? Vanaf nu niet meer!

Deel dit artikel op

Het leven van een stagiair gaat niet over rozen. Het vinden van een leuke stageplek is al geen pretje - vaak is er maar één plek die echt leuk is en daar solliciteren dan achtduizend even wanhopige studentjes op, waardoor het gross bij de plaatselijke super op kantoor eindigt - moet je tijdens de stage ook nog eens alle rotklusjes oplossen. Iedere ochtend zit je keurig een half uur voor tijd op je plek, om 's avonds ook nog eens braaf een half uur langer te blijven. 
Bron:

Deel dit GIFje via

Op het werk neem je gretig iedere opdracht aan, wie weet zit er een vaste aanstelling in als je echt goed je best doet *spoiler: gaat niet gebeuren vriend*. Dus maak je de notulen bij vergaderingen, kopieer je wat documenten terwijl je een onmogelijk te onthouden koffie-en-theebestelling haalt, schoon je het klantenbestand op, schrijf je een rapport over rapporteren, maak je facturen op, haal je lunch bij de bakker en de pakken van je baas bij de stomerij, vul je overal de toiletrollen bij, doe je de vaat en eindig je de dag met een vergadering met een klant waar je bij mag zitten. En vergeet trouwens die opdrachten voor school niet te doen in je 'vrije tijd'.
Bron:

Deel dit GIFje via

EN DAT ALLEMAAL VOOR EEN SCHAMELE 200 EURO PER [email protected]!1! Dat betekent in de avonden ook nog eens bijbeunen in de bediening omdat je anders doodgaat van de honger. 
Bron:

Deel dit GIFje via

Nou, vanaf nu niet meer! Ga gewoon lekker stage lopen bij Facebook. Stagevergoeding van 8.000 dollar per maand (96.000 dollar per jaar), gratis ontbijt, snacks en avondeten, een gratis kamer met eigen badkamer, gratis vervoer en compleet betaalde events speciaal voor stagiairs in het weekend! En je werkt bij een ontzettend tof bedrijf, dat ook natuurlijk. Mocht je Facebook niets vinden kijk dan even in dit lijstje. De stagevergoedingen beginnen bij een kleine 5.000 dollar per maand. 
Bron:

Deel dit GIFje via

Stage lopen en meer verdienen dan je huidige baas kan dus gewoon. Dus, toekomstige stagiairs, onthoud: neem nooit meer genoegen met de schamele Nederlandse vergoeding en eis die doekoe waar jij als onvervangbare stagiair recht op hebt! 

Volg Upcoming op Instagram

Lees het volgende artikel