8 Budgettips om je zomerattributen om te toveren in een unieke herfstgarderobe!

Is jouw kledingkast al een beetje herfst-proof?

8 Budgettips om je zomerattributen om te toveren in een unieke herfstgarderobe!

Deel dit artikel op

Haat jij het ook zo dat je elk jaar weer bakken met geld moet gaan lopen uitgeven aan herfstkleding terwijl je na de zomervakantie juist superblut bent? Geen nood: met bikini-oorwarmers en klamboe-panty's ben je binnen een handomdraai helemaal klaar voor de herfst! 

1 Klamboe-panty

Klamboe-panty
Bron:

Deel deze foto via

De zomer is voorbij en gelukkig zijn daarmee alle muggen ook wel redelijk opgeflikkerd met z’n allen, dus trek snel je klamboe van het plafond en knutsel er een gezellige panty van. Scheelt je weer een ritje naar de HEMA!

2 Stapelkorting

Stapelkorting

Deel deze foto via

Als je echt verstand hebt van besparen dan draag je je korte broeken deze herfst gewoon boven elkaar zodat het 1 lange broek wordt: tel uit je winst!

3 Van hetzelfde laken een sjaal

Van hetzelfde laken een sjaal

Deel deze foto via

We kennen allemaal de uitdrukking “van hetzelfde laken een pak” maar probeer ook eens van je strandlaken een sjaal te maken, ideaal voor het aankomende gure herfstweer

4 Luchtbedjacket

Luchtbedjacket

Deel deze foto via

Het voordeel van een luchtbed is dat het ontzettend goed isoleert door de lucht die erin zit, ideaal dus om je lichaam mee warm te houden in de herfst of om (als je echt vooruit denkt) een skipak van te maken voor de wintersport.

5 Keelwarmer

Keelwarmer

Deel deze foto via

Dit ding is in het vliegtuig handig om een stijve nek te voorkomen, maar op de fiets in de herfst zeker niet minder geschikt om je keel goed warm te houden tijdens die kille oktoberwind!

6 Bikini-oorwarmers

Bikini-oorwarmers
Bron:

Deel deze foto via

De herfstkou zit niet tussen je oren, nee de kou zit OP je oren. De cups van een bikini zijn daarom uitermate geschikt als oorwarmers tijdens de donkere koude dagen! Mocht je zelf geen borsten/bikini hebben vraag dan aan je moeder/zus/vriendin/buurvrouw/tante/oma of je er eentje mag lenen

7 Een echte krent draagt een tent

Een echte krent draagt een tent

Deel deze foto via

Laat je niet uit de tent lokken door al die overgewaardeerde kledingwinkels die je allerlei dure waterafstotende regenkleding proberen aan te smeren, maar blijf lekker in die tent door ‘m gewoon eigenhandig te verknippen tot regenjas!

8 Dé ultieme stormparaplu

Dé ultieme stormparaplu
Bron:

Deel deze foto via

Dacht je dat omdat de zon weg is die parasol ook gelijk naar de vliering kan? Nou mooi niet! Heb je er wel eens bij stilgestaan hoe weinig verschil er eigenlijk is tussen een parasol en een paraplu? Hij is alleen maar een stukje groter en steviger, maar dat komt juist supergoed van pas bij die herfstige hoosbuien die eraan zitten te komen!
Nou jongens hebben jullie nog tips om ondanks de crisis een beetje fashionable de herfst door te komen deel ze dan hieronder in de comments haha groetjes thuis

Tags: Outfit, Zomer, Herfst

Jullie reacties

Download de
Upcoming app

Of ga met je smartphone naar upcoming.nl/app

Lees het volgende artikel