BZV | Afl 5: Vuistdiep erin bij Olke, ruften bij Herman en de darkroom van Marc

In aflevering 5 ontpopte Marc zich tot een steeds gekker mannetje.

BZV | Afl 5: Vuistdiep erin bij Olke, ruften bij Herman en de darkroom van Marc

Deel dit artikel op

De tweede aflevering op de boerderie zorgde voor enkele schrikbarende beelden. Zo was er het jaarlijkse grijp-een-koe-in-de-kut-shot en blijkt Jorien vager te kunnen praten dan haar voorhoofd groot is. We vatten Boer Zoekt Vrouw weer voor je samen met behulp van een paar verhelderende painttekeningen. Daar gaan we. 

1 Boer Olke

We beginnen maar meteen met het meest ranzige, want Yvon en haar redactie denken iedere editie van BZV weer dat we zitten te wachten op een boer die met z'n handen vuistdiep in een koe zit. WE HOEVEN DAT HELEMAAL NIET TE ZIEN, YVON! We hebben al genoeg gedoe met de lange arm van Erdogan; we hoeven de lange arm van Olke daar ecth niet ook nog bij te hebben.

Zo dacht Alberdien er ook over, want die had er helemaal geen zin in. Eerst wilde ze al niet zo'n koe van binnen voelen, daarna weigerde ze in de auto stappen bij Olke. Die maakte haar vervolgens uit voor kaper (hijacker) - na zoveel jaar in Texas weet hij blijkbaar nog altijd niet dat een lifter een hitchhiker is.

Maar goed, Alberdien, gaat dus afvallen. Tussen die andere twee wordt het nog spannend, want ze hebben het allebei naar de zin bij Olke. Harriët spoot elke koe die ze tegenkwam plat en Sandra begon al Xenosteksten te dicteren (waar je hart is, is je huis).    

Deel deze foto via

2 Boer Herman

Bij boer Herman leek het in het begin weer op het jaarlijkse kampeeruitje van de christelijke muziekvereniging 'De Toffe Tuba', maar toen besloot die brave Herman opeens uit het niets eens flink uit zijn anus te gaan trompetteren. Zomaar. Ergens bij een hek. Pffffffffffffffftttttt, daar liet-ie 'm waaien.

Nou, dat was zo'n beetje het schokkendste wat er gebeurde in Frankrijk, en op basis daarvan moest Herman er eentje wegsturen. Hij deed dat op gevoel. En z'n gevoel zei Pia. Had hij het wel beargumenteerd, dan had hij haar nooit weggestuurd, want Pia haar naam is 3/5 deel van het woord piano en dat is een muziekinstrument. Als Herman de boel rationeel had benaderd, dan had hij nooit 3/5 deel van een muziekinstrument uit huis gezet. Hier ga je spijt van krijgen, Herman...  

Deel deze foto via

3 Boer Riks

Er ging deze aflevering een wereld open voor boer Riks op het gebied van huishoudelijke apparatuur. Zo maakte hij kennis met het fenomeen 'de dunschiller' - hij was er zo van in de war dat hij pardoes alle aardappels in de vuilnisbak donderde - en werd hij door de vrouwen bijgepraat over de wondere wereld van de staafmixer. 

Riks hield deze aflevering jammer genoeg z'n dus op zak. Hij pakte verbaal wel uit toen hij de dames een goedenacht wenste - slaap lekker doei. Met Eline, die hij vorige week helemaal de moeder duste, liep het gesprekstechnisch nog niet helemaal lekker, waardoor Eline er een beetje als bevroren Michelinvrouwtje bijstond in de stal. Met Marit gaat het allemaal veel lekker, dus iedereen die dit leest krijgt een staafmixer én een dunschiller cadeau van mij als hij uiteindelijk niet met haar op citytrip gaat.  

Deel deze foto via

4 Boer David

We vielen er bij David in bij een theekransje amateurpsychologie. Onder aanvoering van Jorien en haar voorhoofd zaten ze daar een potje quasidiepzinning in het luchtledige te ouwehoeren. Zou Jorien een soort Pinokkio-type zijn? Dat haar voorhoofd steeds ietsje groeit als ze weer iets vaags zegt over gevoelens?

Hoe dan ook, ik snap het ook nog wel een beetje, want wat moeten ze anders doen bij David? Er is helemaal geen boerderij. Er is niks te doen. Toch moesten ze van David om half zeven opstaan. Waarom in vredesnaam?! Even biggetjes kijken bij een bevriende boer hoeft toch niet op zo'n idioot vroeg tijdstip?  

Deel deze foto via

5 Boer Marc

Het begon bij Marc met stroomuitval, waardoor z'n keuken in een soort darkroom met hele kinky afwasgeluiden veranderde. Daarna probeerde hij de boel nog wat up te spicen door naar vleermuizen in een mangoboom te gaan koekeloeren. Daarbij zei Marc heel vaak hoe leuk het allemaal was. Marc, als je heel vaak zegt dat iets leuk is, dan is het nog niet meteen leuk. 

Want leuk is het niet bij Marc. Hij is behoorlijk saai. En ook wel creepy eigenlijk. In de commentaarstukjes waar hij zonder de dames over de gang van zaken praat, lijkt hij wel een dronken versie van Geile Geert in een gespierd lichaam. Met een gek stemmetje praat hij over z'n mannelijke charmes. En als de dames er wel bij zijn, heeft hij het alleen maar over bikini's. Bikini's dit, bikini's dat. Bikini's voor, bikini's na. Het zou me niet verbazen als we ooit nog nieuws krijgen dat er in Zambia een bikinisnuffelaar actief is en dat het dan Marc is. Terwijl de dames zelf geile vragen stellen over de voerconversie. Heel apart allemaal.    

Deel deze foto via

Tags: Boer Zoekt Vrouw, Bzv, Boer Marc, Boer Olke, Boer David, Boer Riks, Boer Herman

Jullie reacties

Download de
Upcoming app

Of ga met je smartphone naar upcoming.nl/app

Lees het volgende artikel