Awwwwww, Sanne (8) mag geen komodovaraan van haar ouders

Weet je nog hoe stom het is als ouders iets verbieden? Sanne overkwam het ook. Lees dit trieste verhaal...

Awwwwww, Sanne (8) mag geen komodovaraan van haar ouders

Deel dit artikel op

Sanne wilde voor haar achtste verjaardag dolgraag een komodovaraan. Ze had het schattige reptiel in een programma van Freek Vonk gezien en was onmiddellijk verliefd op het beestje. Groot was haar teleurstelling toen ze gisteren op haar verjaardag werd afgescheept met een nieuwe fiets. "Ik heb al een fiets! Ik heb nog geen komodovaraan!", schreeuwde ze, alvorens ze stampvoetend en in tranen naar haar kamertje ging, waar ze al een mand voor de komodovaraan had geknutseld (hieronder zie je de mand). 

Deel deze foto via

Wie zijn die harteloze ouders die de wens van hun dochtertje niet in vervulling lieten gaan en wat zijn hun beweegredenen? Het zijn Hans (42) en Denise (37) uit Dedemsvaart. "Tuurlijk vinden we het niet leuk om onze dochter niet te geven wat ze het liefste wil. Dat ze zo moest huilen doet een moederhart pijn", zegt Denise. "Maar ik weet al precies hoe het anders gegaan was: het is een weekje leuk, maar dan eet die komodovaraan Sanne op. En wie moet hem dan weer uitlaten? Juist, wij! Daar hebben we helemaal geen tijd voor. We hebben allebei een drukke baan."

Als pleister op de wonde voor hun dochter hebben Hans en Denise nu piranha's voor in de vijver gekocht. "Die hoeven niet uitgelaten te worden."
Bron:

Deel dit GIFje via

Tags: Dieren, Huisdieren, Ouders

Jullie reacties

Download de
Upcoming app

Of ga met je smartphone naar upcoming.nl/app

Lees het volgende artikel