Reactievideo's zijn het meest kansloze wat er op YouTube bestaat

Ja, dit is een soort van reactievideo op reactievideo's alleen dan zonder de video.

Reactievideo's zijn het meest kansloze wat er op YouTube bestaat

Deel dit artikel op

 

Reactievideo's, de naam zegt het al. Het zijn video's waarin mensen reageren op andere video's. Maar wie is daar in geïnteresseerd? Nou, nog verbazingwekkend veel mensen dus.


Reageren op voetbalvideo's

Het idee van het kanaal van deze jongen is om als 'NLF-fan' te reageren op voetbalvideo's (in deze video is Lewandowski de lul). Oftewel, hij bekijkt een video (die als titel 'Lewandowski scores 5 goals in 9 minutes' heeft) en doet vervolgens alsof hij de goals totaal niet zag aankomen. Het ergste is nog dat hij de rest van de video gewoon stil zit te kijken.

Video's waar mensen reageren op random muziek zijn ook razend populair

Er zijn dus 419.396 mensen die geïnteresseerd zijn in wat deze (voor mij totaal onbekende) guy van Roemeense muziek vindt.

Ook reageren op andere YouTubers is een ding

1,2 miljoen views op een video waarin iemand totaal geacteerd reageert op video's die ze natuurlijk al van tevoren heeft bekeken. Als ik de eerste video's van die mensen wil zien, dan zoek ik het zelf wel op en ik weet zeker dat ik niet zo achterlijk overdreven reageer.

Kijkers trekken door te reageren op aandachtszoekende vrouwen? Hold my beer..

Hij heeft de video's van tevoren geselecteerd en acteert dan zijn reactie. En toch zijn er bijna een miljoen (allemaal twaalfjarigen en ik) die dit hebben bekeken. Want, filmpjes met schaars geklede vrouwen doen het altijd goed op YouTube.

Reageren op een video waarin iemand reageert op een video waarin jij reageert

Dus die ene guy had een reactievideo gemaakt over een YouTuber die vervolgens daar weer op ging reageren, waarna de ander het laatste woord wilde hebben en nog een keer ging reageren.

Hopelijk maakt iemand een reactievideo waarin hij reageert op mijn reactie op reactievideo's.

Tags: Youtube, Acteren, Nep, Kansloos

Jullie reacties

Volg Upcoming op Instagram

Download de
Upcoming app

Of ga met je smartphone naar upcoming.nl/app

Lees het volgende artikel