Dit zijn officieel de beste, gaafste en leukste reclames uit de Super Bowl '18

Gisteren was The Super Bowl en dat betekent natuurlijk weer heel veel leuke reclames en trailers!

Dit zijn officieel de beste, gaafste en leukste reclames uit de Super Bowl '18

Deel dit artikel op

Super Bowl: hét sportevenement waar het niet draait om sport

Het zal je niet ontgaan zijn, maar gisteren was de Super Bowl. Één van de allergrootste sportevenementen in Amerika. Ieder jaar zit de hele wereld weer helemaal klaar om vol op te gaan genieten. Het mooie is dat maar ongeveer éénderde draait om de footballgame die wordt gespeeld. De overige tweederde wordt opgevuld door gave shows, life performances, reclames en trailers voor films! En die laatste twee waren er dit jaar weer volop. Dus laten we niet langer wachten. Dit zijn de beste, gaafste en leukste reclames/trailer de Super Bowl-finale van dit jaar:

1 We kregen een echte Song of Ice and Fire

Tyrion Lannister en God die tegen elkaar rappen... YES PLEASE! En voor fans van Game of Thrones is dit natuurlijk helemaal lekker, want hier wordt dus duidelijk de boekenserie A Song of Ice and Fire uitgebeeld. Oftewel, de boekenserie die op televisie te zien is als Game of Thrones. 

Oh en het ging om Doritos, lekker man.

2 We leerden Dave en zijn niet-stinkende "piep" kennen

Het mooie aan deze reclame is toch wel het feit dat het is opgenomen alsof het een soort Modern Family-aflevering is. Het hoogtepunt is wanneer de moeder bijna verafschuwt zegt dat de zoon van een vriendin van haar een advocaat is, maar de PIEP van haar zoon stinkt niet en dat die pa dan - met z'n trotse hoofd - vet tevreden zegt: "That's better than being a lawyer!"

3 Jim Hopper maakte even in zijn eentje alle standaardcommercials kapot

"Nope, just a Tide ad."

We kunnen nu nooit meer normaal naar een Super Bowl-reclame kijken. Ach ja, we moeten er maar mee leren leven!

4 Het blijkt dus dat we Pringles al jaren verkeerd eten

Nee maar oprecht, ik heb hier letterlijk nog nooit over nagedacht. Lekker smaken combineren: WOW! Dik, vet pluspunt trouwens voor die laatste kreet van Bill Hader. Dikke liefde sowieso voor trouwens Bill Hader! De wereld heeft meer Bill Hader nodig. Had ik de naam Bill Hader al genoemd? Top. Bill Hader. 

5 Danny Devito als een M&M is hetgeen dat je niet wist dat je nodig had

Ik zou hier wel wat slims onder willen zetten, maar het spreekt voor zich: Een M&M verandert in Danny Devito. Krijg je hierdoor zin in M&M's? Ik niet. Sloeg het ergens op? Nee hoor. Ben ik erdoor gefascineerd? Meer dan ik zou willen toegeven.

6 Coca-Cola vierde de diversiteit van alle mensen

Deze is niet per se grappig, maar ik heb er toch een beetje een soft-spot voor. Uiteindelijk komt het er gewoon op neer dat Coca-Cola zegt: "Yo, wij zijn Coca-Cola. We hebben vet veel verschillende soorten cola, dus iedereen kan chillen met ons." Alleen de manier waarop het gedaan wordt is stiekem toch wel heel mooi.

7 En OMG YES! Westworld komt terug met een tweede seizoen!

Westworld was toch wel één van de meer verrassendere series van de afgelopen tijd. Dus deze trailer is MEER dan welkom hier!

8 Ethan Hunt komt ook weer terug!!

De Mission: Impossible-franchise is in mijn ogen één van de meeste consistente actie-franchises als het aankomt op pure fun en thrills. Zoals gewoonlijk doet Tom Cruise weer het merendeel van de grote stunts zelf. Dat belooft weer veel goeds!

9 Dwayne "The Rock" Johnson in een domme actie-thriller? Wie had dat gedacht?!

Ja heel verrassend is het niet, maar we zien graag ons Dwayne weer lekker los gaan. Het ziet er een beetje zoals Die Hard uit, alleen geen Bruce Willis (MINPUNT). Wel de ideale film om je verstand bij op nul te zetten en lekker veel popcorn naar binnen te schuiven.

10 En last, but not least Solo - A Star Wars Story

Je kan er de laatste tijd niet meer om heen, maar Star Wars is toch echt de grootste franchise op het moment. Ik moet eerlijk toegeven dat ik zelf een beetje moe kan worden van al het Star Wars-geweld, maar door deze trailer denk ik toch: "Oke, dat ziet er nog wel tof uit!" Dat komt natuurlijk vooral, omdat Childish Gambino in de trailer zit. Eerlijk alles waar Childish AKA Donald Glover in zit, is in mijn ogen sowieso al een groot succes!

Z I N I N ! !

Z I N   I N ! !
Z I N   I N ! !
Bron:

Deel dit GIFje via

Tags: Super Bowl, Reclames, Morgan Freeman, Game Of Thrones, Stranger Things

Jullie reacties

Volg Upcoming op Instagram

Download de
Upcoming app

Of ga met je smartphone naar upcoming.nl/app

Lees het volgende artikel