Dit is waarom de Haciënda ieder jaar de hemel van Lowlands is

Wij als deelnemers aan de Malle Molen Van Mooie Momenten zeggen: Viva La Haciënda, olé!

Dit is waarom de Haciënda ieder jaar de hemel van Lowlands is

Deel dit artikel op

1 De Haciënda is lekker dichtbij

De Haciënda is lekker dichtbij
Bron:

Deel deze foto via

Wanneer je het Lowlands terrein op komt lopen, zie je als eerste de Bravo. Maar wanneer je je hoofd 180 graden naar links gooit, dan zie je daar dé grote hoeve vol hete hits; La Haciënda! Je kunt het hele weekend tussen Alpha en Bravo marcheren, maar je stappenteller is de enige entiteit die daar wild van wordt. Nee joh, klein stukje naar links, langs de Armadillo en vervolgens weer linksaf. Wat goed is, ligt dichtbij!

2 De Hacienda is als een oude vriend

De Hacienda is als een oude vriend
Bron:

Deel deze foto via

Zo iemand die je niet het hele jaar hoeft zien, m aar met wie het altijd weer hashtag-lekker-gaan is. Je weet wat je krijgt. Het is net Kerst, maar dan zonder gourmetten.

3 De Haciënda is altijd aan

De Haciënda is altijd aan
Bron:

Deel deze foto via

De crewkoningen van alle andere tenten hebben steevast een uur nodig om het hele podium om te bouwen. Logisch, want het zijn ook mensen. Maar in La Haciënda gaat het continu door. Dag, nacht en alles daar tussenin. In de Malle Molen Van Het Mooie Leven wisselen de optredens sneller dan een pitstop van Max. Inkakken is bijpakken!

4 In (en buiten) de Haciënda staan altijd mooie mensen

In (en buiten) de Haciënda staan altijd mooie mensen
Bron:

Deel deze foto via

Het laatste wat we willen is hier bodyshaming propageren, want echte schoonheid zit grotendeels vanbinnen. In de Haciënda staan de mensen die leven volgens de Latino-leer! Heet = Heerlijk.

5 Dit jaar was La Haciënda heel even 'Klein Amsterdam'

Dit jaar was La Haciënda heel even 'Klein Amsterdam'
Bron:

Deel deze foto via

Tijdens de set van Jeff Solo en de loeilekkere show van Disco Dolly Soundsystem leek het percentage aanwezigen van met een Mokumse postcode dik 99%. Wanneer een zwangere bezoekster terplekke zou werpen, dan kan het kind zonder problemen in de hoofdstad worden ingeschreven. La Haciënda was heel even een kolonie van Amsterdam.

6 Alles wat belangrijk is, ligt dichtbij

Alles wat belangrijk is, ligt dichtbij

Deel deze foto via

In de Haciënda ligt de makkelijkste vierkante meter van heel Lowlands. Rechts vooraan, naast het podium. Daar is het epicentro de la fiesta. Binnen slechts een paar passen, sta je 1, bij de bar. 2, bij de Lahmacuntent en 3, pal naast een speakertoren zo hoog als Rik Smits. Alleen voor een sanitaire stop moet je even door de tent heen dansen. Ook geen straf.

7 In de Haciënda gebeuren wonderlijke dingen

In de Haciënda gebeuren wonderlijke dingen
Bron:

Deel deze foto via

Hail Holy Haciënda. Amen!

8 De versnaperingen zijn niet vervelend

De versnaperingen zijn niet vervelend
Bron:

Deel deze foto via

Natuurlijk is er door Vieze Freddy's nazaten voor verschrikkelijk veel vocht gezorgd, maar Haciënda's Hoofdsponsor is een ander fameus familiebedrijf. Grote kans dat je dankzij Facundo Bacardi vroeger flink aan de Breezers hebt gezeten, maar in de Haciënda is het genieten voor gevorderden. Strakke shakers construeren daar kakelverse cocktails in elkaar. Ook lekker!

9 La Haciënda is het ideale meetingpoint

La Haciënda is het ideale meetingpoint
Bron:

Deel deze foto via

Lowlands is ieder jaar een feestje, maar de 4G-dekking op het terrein is vaak te vergelijken die van Eritrea. Daarom is het van belang om op gezette tijden een meetingpoint te bepalen. En waar kun je dan beter hergroeperen in dan La Haciënda? Centraal, sfeervol en zwoel. Muy bien!

10 Kortom.... Viva La Haciënda!

Kortom.... Viva La Haciënda!
Kortom.... Viva La Haciënda!
Bron:

Deel dit GIFje via

Olé!

Volg Upcoming op Instagram

Download de
Upcoming app

Of ga met je smartphone naar upcoming.nl/app

Lees het volgende artikel